SSE Explo Romania SRL

SSE Explo Romania SRL este o filiala a Société Suisse des Explosifs (SSE) cu sediul in Brig – Elvetia. 


Grupul Elvetian Société Suisse des Explosifs este prezent atat pe piata explozivilor de uz civil, cat si in industria ingredientelor farmaceutice si industria chimica fina. Avand peste 125 ani de istorie, compania s-a dezvoltat dintr-un producator regional de explozivi la o multinationala cu multiple activitati si subsidiare. Astazi,  Grupul  SSE produce  explozivi, artificii, intermediari chimici si ingrediente farmaceutice, punandu-si  experienta, cunostintele  si pasiunea in serviciul clientiilor localizati pe toate cele 5 continente.


Prezenta activa pe piata Romaneasca de exploatari de agregate, minerit de suprafata si constructii, SSE EXPLO ROMANIA SRL presteaza in principlal urmatoarele tipuri de servicii:

  • Servicii de forare – impuscare,
  • Vanzarea, transportul si distributia de materiale explozive.

SSE Explo Romania şi-a propus să fie o firma “premium” in domeniul servicilor de forare -împuşcare, si   sa joace un rol important pe piaţa românească în domeniul forării – împuşcării , oferind servicii complete şi profesionale adaptate necesităţilor clienţilor.


SSE Explo Romania dispune de echipamente specializate montate pe autocamioane, instalatii denumite Multiblend care au ca scop  furnizarea de explozivi vrac sub forma de emulsie, care sunt mixaţi şi pompaţi  la locul de utilizare, direct în gaură.  Autocamioanele Multiblend,  au capacitatea de  a mixa cantitati de 6 – 8 tone emulsie vrac, fiind autorizate ADR de a transporta si explozivi si mijloace de initiere necesare executarii lucrarilor de impuscare la locul prestatiei cerut de client.


SSE Romania are implementat Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2008, fiind certificata de către Lloyd`s Register Quality Assurance.


INFORMAREA PUBLICA LEGEA 59 din 2016:

L59: Hasdat L59: Hoghiz L59: Bixad RESONANCE